Contact2
Mertens Advocaten

Contact

Contactgegevens:

Mertens Advocaten
Wilhelminasingel nr. 269
6001 GS Weert
KvK-nummer: 57151091

Correspondentieadres:

Postbus 363, 6000 AJ Weert
T: 0495-544880
F: 0495-544603
E-mail: info@mertensadvocaten.nl
facebook

De Wilhelminasingel ligt in het centrum van Weert. Vanuit de richting Roermond komt u Weert binnen over de Roermondseweg en rijdt u alsmaar rechtdoor tot u niet verder kunt. U staat dan voor het voetgangersgebied van de binnenstad. Ga linksaf en u rijdt over de Emmasingel. Deze gaat over in de Wilhelminasingel.

Na enige tijd ziet u ons kantoor aan de linkerzijde van de singel (tegenover de bibliotheek en het parkeerdek bij de Albert Heijn).

Komende uit de richting van Eindhoven neemt u de A2 afslag Weert Noord. U vervolgt uw weg – telkens rechtdoor – en passeert de Zuid Willemsvaart. Hierna is ons kantoor na 500m gelegen aan de rechterkant.

Parkeren op eigen terrein is niet mogelijk. Nabij ons kantoor liggen echter meerdere grote openbare parkeerplaatsen (o.a. Beekpoort, Patronaatsplein (voor winkelcentrum De Munt) en het Collegeplein (voor het Munttheater).

 

Schets-DEF basis

 

KANTOOR-KLACHTENREGELING

Mertens Advocaten doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u ontevreden bent over enig aspect van onze dienstverlening. In het betreffende geval verzoeken wij om dan zeker contact met ons op te nemen: naast het feit dat wij niets vervelender vinden dan de situatie dat een cliënt ontevreden is, is een goede oplossing van e